Ny blogg

 
Fick erbjundandet att börja blogga för Vionno, och jag har velat fram och tillbaka men har slutligen kommit fram till att jag ska ge det en chans. Trivs jätte bra här på blogg.se men det ska bli kul med något nytt. Kommer behålla denna blogg, så om jag inte trivs så har jag alltid denna att gå tillbaka till. Så numera hittar ni mig på sannas.vionno.se. Hoppas att ni följer med till min nya blogg!
 
 
 

Bloppis - Nike air max

 
Säljer mina air max då de inte riktigt föll mig i smaken. Det är storlek 37 men kan passa dig med 36 om du lägger i en extra sula. Vill ha 500 för dem då de är nästintill nya, använda 1 gång. Ser sprillans nya ut. Hör av er till sannajohansson.99@hotmail.com eller kika niondenovember om ni undrar något eller är intresserade.
 

Urbanears

  
Säg hej till mina nya bebisar som jag fick med mig hem ifrån stan igår. Mina förra iPhone lurar gav upp igår, fick lite smått panik då jag inte klarar mig utan dem. Så detta var mitt absolut bästa köp för i år. Har önskat mig vita Urbanears hur länge som helst och nu är de mina, detta är materiell lycka!