FYRA SNYGGA

 
Bikini 2014
 
Något jag verkligen älskar är bandue bikinisar, de är så fina. I sommar ska jag satsa på någon färggladare bikini, har annars bara haft typ basic svart eller vit, men i år ska det ske förändring. Dessutom är det snyggare med färg till en brunbränd kropp, eller? Min favorit modell på bikini har ni antagligen redan listat ut hehe..

HELT DÖD

 
Vilket härligt väder det har varit ute idag. Nästan så att man kan tro att det är vår ute, hoppas verkligen att vädret håller i sig nu. Vill så gärna ha sol och värme och kunna springa ute i stället för på ett löpband, haha! På tal om löpband var jag på gymmet idag, helt död efteråt! Följde sedan med mamma ner på stan och fick med mig två nya plagg hem, bilder på dem kommer självklart imorgon. Storhandlade även på city gross, vet knappt själv vad jag köpte, bara en massa nyttiga saker som frön, nötter och grönsaker. Ett steg i rätt riktning, wiho!
 
 

PROTEIN SMOOTHIE

 
Jag är verligen ingen frukostmänniska men nu på helger och lov när jag har chans att vänta någon timme innan frukost brukar det fungera. På vardagarna när jag är tvungen  att äta frukost klockan sex på morgonen tar det bara stopp, blir bara illamående av att behöva äta så tidigt.  Så jag tänkte ge er ett tips på världens godaste protein smoothie. Det blir ungefär som bärglass. Dessutom är det en riktig proteinbomb perfekt innan träning. Så gott!
 
Proteinsmoothie
2 dl valfria bär ( Jag använder hallon och blåbär)
1 - 1½ dl yoghurt
½ skopa Whey protein pulver.
 
Så lite ingredienser och så nyttigt. Jag använder mig utav yoggis låg kalori yoghurt, men det fungerar lika bra med vilken yoghurt som helst. Mixa sedan ihop alla ingredienser och häll upp i ett glas eller i en tallrik. Dekorera sedan med tillexempel kokos, solrosfrön, musli osv.. Njut!