en dag i huvudstaden

Har spenderat hela dagen i Stockholm tillsammans med fina pappa & syskonen. Vi såg på flygplan på bio, inte riktigt den genre jag gillar hehe. Men Elin & Rasmus tyckte om den iallfall. När vi skulle åka hem hade de stängt av vägen mot motorvägen hem, så vi fick ta världens omväg. Inte det smidigaste, men hem kom i som tur var.
 

Före & efter redigering

 
Jag personligen tycker att det är väldigt kul att kolla på före & efter bilder, så jag tänkte dela med mig av några. Tänk hur mycket photoshop kan göra med en bild. 
 
 

Mina drömresemål

 
 
Någon gång ska det bli min tur att besöka Californien, det verkar så sjukt härligt där, värme, shopping, sevärdigheter, stränder. Så mycket att fotografera. Vill dit nu nu nu!
 
Maldiverna värsta paradiset, turkost vatten, värme, fina fiskar, kritvita stränder  det är så vackert & det verkar så mysigt! Åh så härligt det skulle vara!
 
 
London har alltid vart högst upp bland städer jag vill besöka, tänk all shopping, alla sevärdigheter & alla mysiga cafeér. Det känns som att varenda kotte som jag känner redan vart där. Men 2014 har mamma lovat att vi ska åka dit.